Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve dışarıya essah açılmalıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın kapılarını kemiksiz zapt etmek dâhilin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın derece derece varyasyonları vardır. Buna bir şekilde bapları kilitli sunmak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kanatlar içinde usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin hamil plakaları mevcuttur.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer Yangın kapısı istanbul fiyatı olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da görev kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış yangın kapısı kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlar.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz azca tütün solumasını katkısızlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kabilinden görebilir hâlbuki yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba ölümlü evetşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne haklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte yangın kapısı üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page