Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını engellemek bâtınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak süflida vaziyet vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı sıra otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

ürkü amerikan bar sayesinde muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları sahaı terk buyurmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanların panik durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Meydana getirilen Yangın Merdiveni Kapısı bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cihetı teselsül opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile daha sık kullanım sağlanabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye kapıların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın pahaı, 60 an yangına dayanım süresine iye yangın kapısı bir kapının fiyatından henüz yüksektir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yaraşıklı Yangın Kapısı Fiyatları fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page