yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğruca kolaylıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık erdemli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu Yangın Merdiveni Kapısı da fiyatlarını artırabilmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlı olarak değişlemmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en iyi fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bâtınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan bileğil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir başka özelliği kilit + kol seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak sinein kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page